Indyk, cielęcina + ser: mięso i zwierzęce produkty uboczne (nie mniej niż 20 % indyka, oraz 10% cielęciny), zboża, roślinne produkty uboczne, mleko i produkty mleczarskie (nie mniej niż 4% sera), składniki mineralne.
Drób, królik + szynka: mięso i zwierzęce produkty uboczne (nie mniej niż 20% drobiu, 10% królika, oraz 4% szynki), zboża, roślinne produkty uboczne, składniki mineralne.
Kurczak, kaczka + makaron: mięso i zwierzęce produkty uboczne (nie mniej niż: 20% kurczaka, 10% kaczki), zboża, roślinne produkty uboczne, produkty piekarskie (nie mniej niż 4% makaronu), składniki mineralne.
Wołowina, gęś + mortadela: mięso i zwierzęce produkty uboczne (nie mniej niż: 8% wołowiny, 8% gęsi, 4% mortadeli), zboża, roślinne produkty uboczne, składniki mineralne.